Lliga catalana d’escacs. Tercera ronda.

Jornada d’empats.

L’empat va ser el resultat més freqüent en la 3a ronda jugada el passat 5 de febrer.

El primer equip visitava al Llinars, i perdia per 6,5 a 3,5 amb les úniques victòries de Cristian Hernández que continua invicte, Maurici Tarragó i Juli Pérez jugant contra el rival i el rellotge. Taules de Josep M. Barón i les derrotes de Joan Mellado, més els 5 darrers taulers, Joan Ramon Menac, Joan Carles Sampera, Dan Clotet, Francisco Enciso i Marc Tarragó.

Són en el lloc 5è a la classificació i diumenge reben al Moià-Moianès que va 8è.

L’equip B va aconseguir l’empat en el darrer moment a casa contra el Castellbisbal. Freixes perdia en el primer tauler en una partida que va tenir la victòria a la ma, Ferran Gràcia i Ignasi Oliveras feien taules, mentre que Francesc Garriga i Andreu Casamitjana perdien la seva i guanyava Jesús Martínez, un complicat 2 a 4 a manca de dues partides. El Joan Pérez tenia la partida molt ben encarada i aconseguia la victòria, i el David Armengol també guanyava rematant un bon final de partida. Final amb regust a victòria després de l’empat. Diumenge visita a Esparreguera (Passió) que va 6é.

El C va protagonitzar un final també molt emocionant a casa contra el Súria per 3 a 3. Victòries ràpides de Joan Marfà i Gerard Espinoza que feien pensar en un resultat positiu però tot es va girar amb les derrotes de Josep Ortuño i Àngel Burniol, el matx estava a les mans de Victor Marquínez en un final complicat que acabaria perdent, i l’Albert Vilà que en un final frenètic va guanyar per temps. Diumenge sortida a Navarcles que va 5è a la classificació.

El D arrancava un meritori empat a 2, a Cabrera de Mar anant amb dues baixes. Victòries de Serafí Membrive i Aniol Pujolà en el seu debut a la Lliga. Es mantenen segons a la classificació.

Finalment l’equip E jugava amb el Cardona B i empatava a 2 amb les victòries de l’Edgar Vazquez i el Manuel Abizanda. Perdien Pol i Carlos Torres. Són tercers a la classificació.

D i E juguen a casa aquest diumenge contra Bergueda C i Cabrera de Mar respectivament.

Crònica d’@angelbc


@angelbc

Author: @angelbc

Deixa un comentari