Lliga catalana d’escacs. Segona ronda.

Invictes.

El diumenge dia 29 va seguir la competició amb bons resultats pels equips del Catalonia-Joviat.

El primer equip rebia a casa al Gramenet, un equip competitiu com va demostrar, ja que el transcurs de les partides feien preveure que tan podia guanyar un com altre. Al final empat a 5 amb victòries de Cristian Hernández, Maurici Tarragó, Juli Pérez i Dan Clotet. Perdien la seva el Josep M. Barón, Joan Ramon Menac, Joan Carles Sampera i Marc Tarragó, i les taules de Joan Mellado i Francisco Enciso establien el definitiu empat i mig punt per cada equip.

Lliga 2023 ronda 2 equip A

El segon equip visitava el Sant Joan, teòricament inferior per puntuació d’elo en el conjunt de jugadors. El resultat reflecteix aquesta circumstància ja que no es va perdre cap partida, amb victòries de Ferran Gràcia, Francesc Garriga, David Armengol, Andreu Casamitjana i Joan Pérez; i les taules de Josep Freixes en un difícil primer tauler, Ignasi Oliveras i Jesús Martínez deixaven el resultat final d’1,5 a 6,5.

El tercer equip descansava aquesta setmana.

El quart equip jugant a casa amb el Cardona B aconseguia un 3 a 1 amb les victòries de Serafí i Gerard Membrive, i Gerard Espinoza, i perdia Martí Pedrals. Bon resultat que els permet continuar en segona posició.

Finalment el cinquè equip nostre, que juga al mateix grup que el D, rebia el cinquè equip del Santpedor i guanyava per 2,5 a 1,5 amb victòries de l’Edgar Vàzquez i del debutant Arnau Ramon, amb les taules de Guillem Torres i la derrota de Carlos Torres, continuen forts a la tercera posició del grup.

El proper diumenge el segon i tercer equip reben al Castellbisbal i Súria respectivament.

Crònica @angelbc


@angelbc

Author: @angelbc

Deixa un comentari