El I Obert d’Escacs de la Catalunya Central passa per Manresa

Bon paper dels escaquístes del club.

El dissabte dia 12 van passar per Manresa on es va jugar la sisena ronda del torneig a l’auditori de les Bases.

Organitzat per varis clubs de la Catalunya central, aplega a més de 80 jugadors d’aquesta àrea. Cada dissabte s’ha jugat en les localitats dels clubs organitzadors, Sallent, Navarcles, Súria, Berga, Santpedor i Manresa fins el moment.

Lideren la competició en Maurici Tarragó (Catalonia) i Joan Carles Vila (Sant Joan) amb 5,5 punts. El tercer lloc és per Joan Ramon Menac (Catalonia) amb 5 punts, i segueixen Jesús Martínez (Catalonia) i Ferran López (Sant Joan).

Les dues darreres rondes es jugaran dissabte dia 19 a Avinyò amb un enfrontament molt interessant entre els nostres jugadors Maurici Tarragó i Joan Ramon Menac, i en el segon tauler en Ferran López i Joan Carles Vila del Sant Joan, entre ells estarà el títol de guanyador segurament. El torneig finalitzarà la setmana vinent a Sant Joan de Vilatorrada.

El públic pot assistir per veure els enfrontaments, i seguir les partides de ben a prop, amb l’únic requisit de fer silenci. Podeu veure les imatges en aquesta mateixa pàgina web, o directament aquí.

Paral·lelament al torneig, també s’ha fet el Campionat per equips sub14 de la Catalunya Central. Un equip nostre amb nens federats i no federats vinculats al club a través de les classes que imparteixen els nostres entrenadors, hi ha participat amb un resultat molt bo! Han quedat segons, empatats a punts amb els primers (Santpedor A) ), després de 7 rondes amb un total de 17 punts de 21 possibles. El club vol felicitar als nostres petits herois!!!

Crònica @angelbc


@angelbc

Author: @angelbc

Deixa un comentari