Lliga catalana d’escacs. Quarta ronda.

Jornada molt positiva.

Continuen forts tots els equips del club, ocupant bones places en la classificació.

El primer equip a la difícil Primera Divisió on baixen els 3 darrers i el 9è promociona, es manté en una 6a posició que l’allunya del descens. Rebia al Moià-Moianès un dels darrers classificats, i la seva victòria es concretava pels resultats en els darrers taulers sobretot. Cristian Hernández continuava en la seva línia guanyadora en el primer tauler, i seguien 4 taules de Mellado, Barón, Tarragó i Pérez, una derrota de Salvador Armengol, no partida empatada de Joan Ramon Menac, i victòries dels 3 darrers taulers Sampera, Clotet i Tarragó, on l’equip visitant té menys força teòrica.

El segon equip visita Esparreguera on es trobaria amb la Passió, la diferència teòrica es va veure clara amb el resultat on solament es van cedir unes taules de l’Ildefons, tot el demés victòries de Freixes, Garriga, Armengol, Casamitjana, Martínez per incompareixença i finalment Pere i Ignasi Oliveras. L’equip es preveu un dels forts candidats a ocupar el primer lloc que ara està mans de l’Avinyò.

El tercer equip de moment és la sorpresa ja que està en primera posició en solitari. Desplaçament i victòria contra el Navarcles, un equip molt competitiu i que es va guanyar per 4,5 a 1,5 sense perdre cap partida. En el darrer tauler el Joan Marfà en una partida totalment perduda, aprofitava un descuit del rival per acabar en escac i mat. L’Albert Vilà signava unes taules en un final molt complicat, i també ho feia el Josep Ortuño. La victòria d’Àngel Burniol posava dos punts per davant el matx, i quedaven dues partides, la de Joan Pérez al primer tauler que acabava amb taules i un final de partida de Victor Marquínez molt ben jugat establia el resultat final.

Els equips D i E que juguen a la mateixa categoria continuen molt forts 3a i 2a posició respectivament. El D rebia al Berguedà C i empataven a 2, guanyant l’Aniol Pujolà i Gerard Espinoza, i perdien Martí Pedrals i Gerard membrive. I l’E rebia el Cabrera de Mar i guanyava el Guillem Torres, l’Edgar Vàzquez, l’Eloi Pujolà i l’Arnau Ramon, els dos darrers per incompareixença dels rivals.

El proper diumenge el B rep l’Olesa i el C a La Pobla de Claramunt.

Crònica d’@angelbc


@angelbc

Author: @angelbc

Deixa un comentari