Campionat de Catalunya d’Escacs d’Edats 2020

Vuit jugadors de l’Escacs Catalonia-Joviat prendran part, del 5 al 10 de setembre, al Campionat de Catalunya d’Escacs d’Edats 2020, que es disputarà al Salou Park Resort de Salou.

El campionat es disputa en les categories sub-8, sub-10, sub-12, sub-14, sub-16 i sub-18+20. Hi participaran un nombre inusualment baix de jugadors, 238 entre totes les categories, força lluny dels més de 500 de les dues darreres edicions. El motiu: les estrictes mesures sanitàries imposades per la Federació Catalana d’Escacs per disputar les partides amb motiu de la pandèmia de COVID-19, que poden convertir una partida de tres o quatre hores de durada en un suplici pels jugadors.

El format del campionat serà l’habitual pel sistema suís: 8 rondes de 90 minuts amb 30 segons d’increment per jugada per a totes les categories excepte la sub-8, on les rondes seran de 40 minuts amb 20 segons d’increment. A banda de la classificació individual també s’elaborarà una classificació per equips amb els clubs que tinguin inscrits un mínim de 3 jugadors en una categoria determinada.

La representació de l’Escacs Catalonia-Joviat -8 jugadors- serà molt semblant a la del 2019, en que els dos clubs ara fusionats van inscriure en conjunt 9 participants. Es tracta de Guillem Torres en categoria sub-8, Hugo Uber en sub-10, Dan Clotet, Èdgar Vàzquez i Pol Torres en sub-12 i Joan Pérez, Gerard Espinoza i Guillem Cabeza en sub-14. Cal destacar que els tres primers, Torres, Uber i Clotet, són candidats a ocupar alguna de les places d’honor a les seves respectives categories.

@angelbc

Author: @angelbc

Deixa un comentari