CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS ON-LINE D’ESCACS ACTIUS

El diumenge dia 28 de febrer, es va disputar la quarta jornada del Campionat de Catalunya per Equips On-line d’Escacs Actius. Els dos equips manresans participants van enfrontar-se a rivals durs i van tenir sort diversa.

El Catalonia-Joviat “A” va tenir per rival el potent Agustí A1 de primera divisió, amb 4 jugadors per sobre dels 2300 punts d’ELO ràpid català. Només Juan Mellado (IM) va poder plantar cara, guanyant les quatre partides disputades. Mellado està fent un bon campionat, i ara mateix és el segon millor jugador del torneig, amb 15 victòries en 16 partides. Joan Ramon Menac (MK) va sumar una victòria i tres derrotes, mentre que Ildefons Hernández i Dan Clotet (sub14) només van poder aconseguir unes taules cadascun, perdent la resta de partides. El resultat final del matx, 0,5 – 3,5 favorable als barcelonins, va ser contundent i deixa els manresans en la dotzena posició a manca de tres jornades.

Joan Pérez participant de l’equip B

D’altra banda, el Catalonia-Joviat “B” va resoldre millor el seu matx contra el Sant Feliu “A2” de segona divisió, aconseguint empatar 2 – 2 gràcies al destacat paper de Pere Oliveres i Joan Pérez, que van sumar tres victòries i una derrota cadascun en les quatre rondes disputades. Ignasi Oliveres (1 victòria, 2 taules i 1 derrota) i Gerard Espinoza (1 victòria i 3 derrotes) van completar l’equip. Després d’aquest resultat el segon equip del Catalonia-Joviat continua a la meitat de la taula de classificació, en 58a posició.

El proper diumenge 7 de març es jugarà la cinquena jornada, rondes 17 a 20. El Catalonia-Joviat “A” haurà de disputar el seu matx contra el Platja d’Aro “A2” de divisió d’honor, un rival a priori duríssim, amb tres Grans Mestres i un Mestre Internacional, tots per sobre de 2400 punts d’ELO català. El Catalonia-Joviat “B” tindrà un rival més assequible, tot i que també més potent sobre el paper: l’Amposta “A” de segona divisió, que ocupa la 59a posició amb els mateixos punts que els manresans.

Crònica de Marc Clotet


@angelbc

Author: @angelbc

Deixa un comentari