A un any del 75è aniversari

Comença el compte enrere.

El dia 28 de novembre de 1948 es va inaugurar oficialment el nostre club.

S’iniciava un projecte que farà 75 anys aquest 2023, i s’ha dut a terme gràcies a tots aquells que amb el seu esforç, l’han dirigit i han participat d’una o altra forma, en el seu dia a dia.

Des d’aquell moment dedicat al món dels escacs, en totes les seves vessants, formació, competició, activitats, etc. Tal va ser la trajectòria del club que en aquests primers anys de vida va tenir la presència de grans noms dels escacs a nivell mundial com Polugaewski, Korchnoi, Avervaj, Petrosian i Karpov entre altres.

Es va organitzar l’Open Internacional Ciutat de Manresa, un torneig molt important en el seu moment, on participaven jugadors de gran nivell, i vam ser dels primers en crear el Circuït Català d’Oberts Internacionals d’Escacs, encara vigent.

En 75 anys han canviat molt les coses, i els escacs també han evolucionat, amb ritmes més ràpids i dinàmics, i formes de jugar no presencials.

Aquest 2023 volem celebrar l’efemèride compartint-la amb tothom, i fent que les activitats que tenim preparades durant tot l’any, serveixin per a gaudiment de tothom que ho desitgi.

Us esperem al món dels escacs!

La Junta

@angelbc

Author: @angelbc

Deixa un comentari