CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS ON-LINE D’ESCACS ACTIUS

Els dos equips del Catalonia-Joviat que participen al Campionat de Catalunya per Equips Online d’Escacs Actius van superar amb bons resultats la cinquena jornada que es va disputar el passat diumenge 7 de març.

El Catalonia-Joviat “A” va superar en Platja d’Aro de Divisió d’Honor, aconseguint la victòria en dues rondes, empatant-ne una altra i encaixant una sola derrota. Individualment cal tornar a destacar l’aportació de Joan Mellado (IM), que només va cedir unes taules al GM Dmitry Kryakvin. També Joan Ramon Menac (MK) va exhibir un bon nivell i va anotar 3 punts. Tarragó (2 punts) i Clotet (0 punts) completaven l’equip. Després d’aquest resultat els manresans ocupen la 10a posició a manca de 2 jornades.

El segon equip va tenir un renyit enfrontament amb l’Amposta “A” de segona divisió, perdent dues rondes per la mínima (1,5 – 2,5), empatant-ne una i guanyant la darrera per un contundent 4-0. Joan Pérez amb 3 punts va ser el més destacat de l’equip. Ignasi Oliveres i Marc Tarragó –amb 2,5 punts cadascun- i Gerard Espinoza -1 punt- van completar l’alineació. El Catalonia-Joviat “B” ocupa ara la 64a plaça, havent perdut 6 posicions respecte la jornada anterior.

En la sisena jornada, que es celebrarà el diumenge 14 de març, l’equip “A” s’enfrontarà al Vila Olímpica “A” (1D) mentre que el “B” tindrà per rival el Caldes de Montbuí “A” (1D).

Crònica de Marc Clotet


@angelbc

Author: @angelbc

Deixa un comentari