Lliga catalana d’escacs. Sisena ronda.

Continua la lluita.

Fàcil victòria del primer equip a Tordera, un dels darrers classificats Cristian, Mellado, Barón, Maurici Tarragó, Sampera, Enciso i Marc Tarragó guanyaven, les taules de Juli Pérez i Dan Clotet donàvem el resultat de 2 a 8, i perdia David Armengol. Els nostres queden en la 3a posició a 1,5 punts del Tres Peons, proper rival.

 El segon equip empatava a casa amb el fort equip del Peons del Bruc, en un molt igualat enfrontament, on l’Andreu Casamitjana guanyava la primera partida en acabar. A partir d’aquí tot empats, Freixes, Gràcia, Garriga, Hernández, P. Oliveras i Martínez, solament l’Ignasi Oliveras quedava al final, on va ser impossible guanyar i l’empat a 4 final ens deixa en 2a posició a 2 punts del líder Avinyò, proper rival i amb la victòria necessària per continuar enganxat en la lluita pel primer lloc.

El 3r equip perdia a casa amb el líder Castellterçol. Solament va poder guanyar el Víctor Marquínez, i fer taules la Núria Jornet i Àngel Burniol, els altres components que no van puntuar eren Vilà, Ortuño i Marfà. El primer propòsit de mantenir la categoria està bastant consolidat amb la 5a plaça.

L’equip D jugava a Avinyò B guanyant 3,5 a 0,5. Gerard M., Om i Serafí guanyaven i Martí feia taules. Per la seva banda l’E jugava a casa amb el Balsareny-Sallent B, i empatava a 2, amb victòries de Guillem Torres i Arnau Ramon, mentre que perdien l’Edgar i el Manuel. Es mantenen segons i tercers però amb poques possibilitats d’agafar el primer lloc del Moià-Moianés.

Crònica @angelbc


@angelbc

Author: @angelbc

Deixa un comentari