Fase prèvia d’edats.

Enguany la participació ha baixat en respecte als anys anteriors. Potser el poc temps donat per apuntar-se haurà estat la causa. I la conseqüència és que les categories de sub-16 i sub-18 es van haver d’anul·lar per manca de participants, i la categoria de sub-14 es va haver de reduir de 7 a 6 rondes.

Cada setmana es va alternar en seus diferents, així els clubs de Berga, Santpedor, Súria i Sant Joan, van acollir la fase prèvia destacant la molt bona organització.

El nostre club va participar en les següents categories:

  • Sub 12:  Guillem Torres, Gerard Membrive i Arnau Ramon.
  • Sub 14:  Marc Tarragó, Pol Torres, Edgar Vázquez i Om Santacreu.

En Sub 12, en Guillem Torres va quedar segon amb 5 punts, Gerard Membrive 5è amb 4,5 punts. Cal destacar que l´ultima ronda els dos nostres jugadors es jugaven el podi entre ells, però en Gerard no va poder jugar per malaltia, emportant-se en Guillem la segona posició.

També cal destacar la molt bona actuació de l’Arnau Ramon, que ha començat a jugar aquest any, i va fer una destacada actuació quedant 11é amb uns meritoris 4 punts.

En Sub14, el Marc Tarragó va ser imbatible, fent 6 punts de 6, i quedant en primer lloc. En Pol Torres aconseguia una meritòria 3a posició. L’Edgar Vázquez en 4a posició amb dos “byes” i finalment l’Om Santacreu, que no va tenir un bon torneig pel seu nivell, va quedar 6è amb 3 punts, segurament el fet de ser debutant en el torneig va pesar molt.

Per Setmana Santa Final del Campionat d’edats d’escacs de Catalunya.


@angelbc

Author: @angelbc

Deixa un comentari