LLIGA CATALANA D’ESCACS – 7a JORNADA

Nova victòria del primer equip del Catalonia-Joviat a la lliga catalana de primera divisió d’escacs

El primer equip del club manresà ha aconseguit aquest diumenge imposar-se al Peona i Peó per un clar 6,5 a 3,5 en l’enfrontament de la setena jornada de lliga catalana de primera divisió d’escacs. La victòria els serveix per mantenir unes mínimes opcions d’ascens a divisió d’honor, que passen però per l’ensopegada dels rivals que té per davant a la classificació: un Olot imbatut amb 7 punts, el Barcelona B i el Sant Boi amb 6 punts. Els manresans en tenen 5.

Equip B contra el Martorell 6-3-2022

En l’enfrontament cal destacar la nova victòria del mestre internacional Christian Hernández, que continua imbatut a la lliga, amb 5,5 punts en 6 partides disputades. També van fer un bon paper els més joves: Dan Clotet (sub-14) va aconseguir imposar-se a la seva rival Carla Marín amb una partida sòlida i sense errades mentre que Marc Tarragó (sub-14) va esgarrapar unes taules a Jordi Lladós, que el superava per més de 200 punts d’ELO.

D’altra banda el Catalonia-Joviat B, que juga a preferent provincial, va segellar el seu descens a primera provincial, després d’encaixar una nova derrota a mans del Martorell per 6-2. La nota positiva la van donar Roger Massegú, que va guanyar la seva partida, mentre que Gerard Espinoza i Guillem Torres van fer taules, tots tres contra jugadors molt superiors sobre el paper.

Crònica de Marc Clotet


@angelbc

Author: @angelbc

Deixa un comentari