La Lliga Catalana d’escacs passa l’equador.

Aquest diumenge 27 de febrer es va celebrar la sisena jornada de competició, amb victòria per al primer equip del Catalonia-Joviat a primera divisió catalana i derrota del “B” a preferent provincial.

Quan s’han disputat sis de les onze jornades al grup II de primera divisió catalana, el Catalonia-Joviat ocupa la quarta posició amb 4 punts. Per davant té el Barcelona B i el Sant Boi amb 5 punts i el líder i clar aspirant a l’ascens a Divisió d’Honor, l’Olot, amb 6 punts. Els manresans van perdre el matx amb els olotins a la quarta jornada per (6-4) i van aconseguir victòries en la cinquena i sisena enfront el Comtal (7,5 – 2,5) i el Tarragona (4 – 6). El proper diumenge rebran la visita del Peona i Peó. Cal continuar sumant victòries esperant l’ensopegada dels capdavanters.

En canvi el Catalonia-Joviat B, que ocupa la 9a posició del grup II de preferent provincial, va camí de perdre la categoria, doncs ja no depèn de si mateix per eludir una de les tres places de descens. Havent perdut les tres darreres jornades –dues d’elles per la mínima- amb el Peon Doblado (2-6), Igualada Ateneu (4,5 – 3,5) i Berguedà (3,5 – 4,5), les seves possibilitats de mantenir-se passen per guanyar els tres matxs restants i alhora que els seus rivals directes no passin dels tres punts. Precisament dos dels enfrontaments seran contra el Moli Nou (setè classificat) i el Balsareny-Sallent (vuitè classificat).

Crònica de Marc Clotet


@angelbc

Author: @angelbc

Deixa un comentari