Gran participació a la V Lliga d’escacs per equips sub-14 Bages-Berguedà

Aquest dissabte ha finalitzat a Gironella la V Lliga d’escacs per equips sub-14 Bages-Berguedà, amb la participació de 60 jugadors i jugadores d’entre 5 i 14 anys repartits en
10 equips de 7 clubs.

Durant 4 dissabtes s’han disputat en diferents seus dels clubs participants les set rondes del campionat, dividint els equips en dos grups per tal de jugar les partides en emplaçaments diferents i evitar així aglomeracions, ja que els locals dels clubs són petits.

Final a Gironella

L’última ronda s’ha jugat aquest dissabte en un local municipal situat a l’Escola de Gironella que ha permès que tots els equips juguessin en un mateix espai i amb l’assistència de públic. Mentrestant, al pati de l’escola els jugadors que no participaven en aquesta ronda, els familiars i públic assistent han pogut fer partides entre ells i amb jugadors adults del Club d’Escacs Berguedà, així com jugar amb uns escacs gegants.

Els clubs d’escacs que han participat en aquesta edició de la Lliga sub-14 Bages-Berguedà són el Berguedà, el Cardona, el Catalonia-Joviat de Manresa, el Sallent, el Sant Joan de Vilatorrada, el Santpedor i el Súria, cadascun amb un o dos equips d’un mínim de tres jugadors.

Tots els clubs participants destaquen l’èxit de participació malgrat la situació actual i coincideixen en el fet que després d’un any sense competicions feia molta falta poder tornar a fer campionats en viu perquè els nens s’ho passen més bé.

La Lliga d’escacs per equips sub-14 Bages-Berguedà d’enguany ha estat un campionat molt igualat entre els diferents equips, fet que ha afavorit la motivació de tots els participants i ha mantingut l’emoció fins al final del campionat.

Finalment, l’equip guanyador ha estat el CE Sallent, amb 16 punts, en segon lloc ha quedat l’equip CE Súria B amb 13 punts i el tercer classificat ha estat el CE Catalonia-Joviat, també amb 13 punts.

Crònica de Marc Clotet


@angelbc

Author: @angelbc

Deixa un comentari