Interclubs 2021

Durant els mesos d’octubre i novembre, s’ha jugat la lliga Interclubs 2021 que la Federació Catalana d’Escacs ha organitzat. Ha estat en un format reduït i sense ascensos ni descensos, amb 8 equips per grup, menys els Sub-12 que era de 5.

Sense tenir molt en compte els resultats finals, ja que en algun grup, la diferència de nivell era important, el nostre paper ha estat acceptable. En aquest aspecte el primer equip que era l’A1, va acabar 3r amb bon paper de Joan Mellado que no va perdre cap partida.

El segon equip que era l’A2, va patir la duresa del seu grup acabant 7è. En aquest equip l’Hugo i el Dan van poder competir a un nivell molt alt per la seva edat.

El tercer equip va quedar 2n darrera del Berguedà amb molt bon paper del Marc que no va perdre cap partida de les 5 jugades, i també excel·lent en Joan Pérez amb 4 punts de 6 partides.

La 5a plaça del quart equip va ser l’esperada, amb joves que ja estan a punt per competir en aquesta categoria, i el que va ser el més important, va ser la sensació de que en poc temps faran un salt qualitatiu.

I finalment, el cinquè equip de Sub-12, que jugant amb taulers vacants en moltes rondes, van acabar en 2a posició, amb un paper molt important dels germans Guillem i Pol.

Ha estat una preparació de cara a la Lliga Catalana 2022, que si que serà com les tradicionals, a no ser que es dispari una altra vegada la xifra de contagis, i les restriccions ens tornin a passar factura.

Crònica d’Àngel Burniol


@angelbc

Author: @angelbc

Deixa un comentari