Lliga catalana d’escacs. Vuitena ronda.

Tots els nostres equips en els 4 primers llocs.

El primer equip jugava a Sabadell amb l’obligació de guanyar al darrer classificat i evitar ensurts al final de la Lliga. Amb la seva victòria per 3 a 7 es manté en 4a posició.

Solament van perdre al 1r tauler el Cristian Hernández i al darrer el Marc Tarragó. Maurici Tarragó i Ramon Menac feien taules, i victòries de Mellado, Barón, Clotet, Bohigas, Enciso i menció especial per la partida de Joan Carles Sampera, un atac constant i deixant material pel camí a canvi d’un atac imparable.

Falten 3 rondes per acabar de certificar la permanència entre els 5 primers. Diumenge vinent ens visita el Gerunda.

El segon equip continua la seva persecució del líder Avinyò i ahir va fer el punt que necessitava davant del Castellet, retallant mig punt al primer que va empatar amb el Peons del Bruc.

Feien taules els dos primers taulers Masachs i Gràcia, i la resta van acabar amb victòries per totalitzar el 7 a 1. Així sumaven un dia perfecte en Garriga, Armengol, Hernández, Pere i Ignasi Oliveras i Martínez. Diumenge vinent visita a Sant Esteve Sesrovires amb l’obligació de guanyar i esperar el resultat del líder en el seu enfrontament contra l’Olesa que si guanya també pot empatar en el primer lloc amb 6,5 punts. El desempat pot ser determinant i ens és molt favorable.

El C jugava a casa i guanyava al Berguedà B per 3,5 a 2,5. L’Albert Vilà guanyava i donava tranquil·litat a l’equip. Victor Marquínez i Àngel Burniol també sumaven el punt  i les taules de la Núria Jornet vitals per la victòria. Perdien l’Andreu en el primer tauler davant d’una jove promesa, el Joan Garriga, i el Josep Ortuño en la darrera partida que de guanyada, va passar a possibles taules acordades i derrota final. El segon lloc està a tocar i diumenge final de temporada a l’Estany.

L’equip D ha acabat la temporada amb una victòria a casa del líder Moià Moianés per 2,5 a 1,5. Gerard Espinoza, taules, Om Santacreu, guanyava, perdia el Serafí Membrive i Martí Pedrals guanyava per incompareixença. Diumenge vinent descans i final de temporada per ells.

L’equip E guanyava a l’Avinyò de forma clara per un 0 a 4, Guillem, Edgar, Manuel i Ramon s’imposaven i amb aquest resultat diumenge vinent contra el líder Moià-Moianès poden aconseguir el primer lloc si la victòria és per 4 a 0. Enfrontament interessant diumenge a casa.

Crònica @angelbc


@angelbc

Author: @angelbc

Deixa un comentari