Lliga catalana d’escacs. Setena ronda.

El B guanya al líder.

El primer equip perdia a casa amb el Tres Peons de Barcelona. Malgrat tot continua en 4a posició lluny dels darrers 4 llocs que impliquen descensos. Cristian perdia la seva primera partida després de 15 partides amb nosaltres. Barón, Sampera, Clotet i Marc Tarragó tampoc podien guanyar la seva. Joan Mellado, Maurici Tarragó, Juli Pèrez i Francisco Enciso aconseguien taules i una sola victòria de Ramon Menac establia el definitiu 3 a 7. Diumenge vinent decisiu enfrontament amb el Colon Sabadell Chessy, per deixar el descens bastant resolt.

Excel·lent victòria del B a casa del líder, l’Avinyò, i entra altra vegada en la lluita pel primer lloc. Solament en Ferran Gràcia va perdre la seva partida, però les victòries de Francesc Garriga, David Armengol, Pere Oliveras, Jesús Martínez i Andreu Casamitjana, més les taules de Francesc Masach, debutant en la lliga i Ignasi Oliveras deixaven el 2 a 6 final. En la classificació estem segons a un punt del líder i queden dues rondes que seran molt interessants.

El C amb la seva victòria a Igualada, es referma en els primers llocs, si bé el líder segurament serà el guanyador donada la distància que ens separa. Guanyàvem l’Ildefons, Núria, Víctor, Albert i Àngel i finalitzava perdent en la darrera partida que tan es podia decantar per un costat com per l’altre, el Josep Ortuño. Marcador final de 1 a 5 i dues rondes per jugar sense cap pressió donada la segona posició de la classificació.

Els equipd D i E s’enfrontaven entre ells al jugar en el mateix grup. Empat a dos amb victòries d’Om i Serafí pel D i Guillem i Edgar per l’E. Ambdós equips figuren classificats en els primers llocs.

Crònica d’@angelbc


@angelbc

Author: @angelbc

Deixa un comentari