Lliga catalana d’escacs. Primera ronda.

Ple de victòries.

El diumenge dia 22 es va iniciar la lliga del 2023, i no ho podia fer millor, ja que els 5 equips van completar amb victòries, tenint en compte que l’equip E encara té pendent de resolució la seva victòria.

El primer equip s’imposava per la mínima a casa del Catalunya. Un rival que per elo estava molt igualat al nostre, i el 5,5 a 4,5 demostra la igualtat de l’enfrontament. Les victòries de Joan Mellado, Joan Carles Sampera i Lluís Bohigas, i les taules de Cristian Hernández, Josep M. Baron, Maurici Tarragó, Juli Pérez i Joan Ramon Menac, feien que en els 7 primers taulers no hi hagués ni una sola derrota. Perdien la seva Dan Clotet i Marc Tarragó.

L’equip B va iniciar bé la competició en una categoria que pot ser un clar candidat a la victòria del grup, cal demostra-ho però. Jugava com a local amb el Santpedor B amb jugadors d’elo inferior, però amb molta experiència. El resultat va ser un clar 7 a 1 sense perdre cap partida, tot i que l’equip rival va demostrar que saben competir com sempre. Les victòries van ser per Josep Freixes, Francesc Garriga, David Armengol, Francisco Javier Enciso, Ignasi Oliveras i Jesús Martínez, amb les taules de Ferran Gràcia i un Joan Pérez molt competitiu, sent el darrer en acabar amb gairebé 4:30 hores de partida.

El matí com a locals també tenia a l’equip C contra el C del Santpedor. Els locals superàvem per elo als visitants, però sobre els taulers la competició era ben igualada, al final el resultat és molt clar a favor nostre per 5 a 1, però pel que es va veure, hi van haver partides molt competides i lluitades. Victòries d’Andreu Casamitjana, Albert Vilà, Àngel Burniol i Joan Marfà en una partida molt oberta i d’atac.

L’equip D es desplaçava a Santpedor per jugar amb l’equip E d’allà. Les victòries de Serafí i Gerard Membrive i l’empat del Martí Pedrals, deixaven el 0,5 a 3,5 final.

Per la seva part l’equip E va viatjar a casa del Colon Sabadell Chessy F i no va poder jugar el seu encontre, el resultat és provisionalment de 0 a 4 a favor nostre en espera de la resolució final per part de la Federació.

La propera ronda serà diumenge i a casa juguen els equips A, D i E. El B va a Sant Joan i el C descansa.

Sort a tots!

Crònica d’@angelbc


@angelbc

Author: @angelbc

Deixa un comentari