Lliga catalana d’escacs. Cinquena ronda.

Victòria del primer equip.

El punt aconseguit pel primer equip és la nota positiva de la ronda 5. El punt és molt meritori per la forma en que s’ha aconseguit i per deixar l’equip en una zona més o menys tranquil·la en la classificació. Recordem que baixen 4 equips de forma directa i un promociona.

L’equip visitava al Peona i Peó de Barcelona i guanyava per 4 a 6. Guanyaven les seves partides el Cristian Hernández que continua sense perdre’n cap, Menac en un atac final sobre el rei contrari inapel·lable, Bohigas en una partida brillant amb entregues de peces per arribar al mat, i molt valuosos els punts de David Armengol i Marc Tarrago, el primer d’ells les porta totes guanyades. Mellado i Sampera feien taules, i perdien Barón, M. Tarragó i Enciso. Diumenge desplaçament a Tordera.

El segon equip ensopegà a casa amb l’Olesa per la mínima, un 3,5 a 4,5. De res va servir la ràpida victòria de l’Andreu Casamitjana, i seguiria la de Jesús Martínez, però ja es va veure que cap de la resta era favorable. Aconseguien taules Garriga, la debutant Núria Jornet i Victor Marquínez al final. Perdien Ildefons, Salvador i Ignasi. Diumenge interessant enfrontament a casa amb el Peons del Bruc que servirà per veure les possibilitats de l’equip.

El C ensopegava per primera vegada amb la Pobla de Claramunt, un equip molt compacte que guanyava per 2 a 4. Victòries de Joan Marfà i Gerard Espinoza que ho han guanyat tot fins ara i derrota de la resta, Albets debutant en la temporada, Vilà, Ortuño i Burniol. Diumenge a casa enfrontament amb el Castellterçol, el primer classificat.

Els dos darrers equips de Tercera viatjaven amb una baixa cada un, malgrat això el D empatava a Balsareny 2 a 2, i l’E perdia per 3 a 1 a Berga. Amb tot segueixen entre els 3 primers.

Crònica d’@angelbc


@angelbc

Author: @angelbc

Deixa un comentari