Lliga catalana. Darrera ronda.

L’equip A acaba en 4a posició.

Matí de diumenge molt competit amb el Tarragona que venia amb poques possibilitats de salvar la categoria. S’ha presentat amb un equip molt competitiu tot i una baixa de darrera hora en el primer tauler. En el segon, taules de Mellado però el matx encara estava molt difícil, i més després de perdre la partida el Jesús Martínez, que ja avisava de la derrota.

Ja cap a mig matí el Maurici Tarragó feia taules en una partida molt oberta, i el Juli empatava quan tenia un desavantatge de temps important, i amb el 2,5 a 2,5, les partides del Ramon Menac i el Marc Tarragó aparentaven no tenir bon final. Efectivament el Ramon perdria la seva, però el Marc entra en un final de dama i cavall contra dama i alfil del rival, un alfil que havia començat a capturar peons i no feia esperar res positiu, però el Marc semblava que havia trobat la forma d’aconseguir les taules perseguint el rei amb escacs continuats. Jugant dins del darrer minut i gràcies als segons acumulats, de cop i volta pensa més estona, i és que estava visualitzant un final de mat o captura de dama amb uns precisos moviments de cavall. El Joan Carles Sampera sumava el seu punt acabant en un bon atac final.

Tot estava pendent del pare i fill, Salvador i David Armengol. El David empatava la seva, i el Salvador era el darrer en acabar. Un inici de partida en que prenent molt risc, avançava tots els peons de la defensa del rei, el qual era protegit per la parella d’alfils. Molta tensió durant tota la partida i manca de temps al final, arribava a un final promocionant un peó a cavall a g8 per guanyar la dama contrària, un final de partida espectacular, i un marcador de 6 a 4. El Tres Peons ha guanyat i felicitem al campió

L’equip acaba 4t en una lliga on fins a 5 equips s’han vist implicats en el descens, 4 de forma directa i un per promoció. Fins l’any vinent on esperem superar nous reptes.

Crònica @angelbc


@angelbc

Author: @angelbc

Deixa un comentari