CAMPIONAT D’ESPANYA D’ESCACS SUB-16

Dan Clotet Mas participa en un torneig estatal de categoria superior.

Finalitzà 74è al campionat d’Espanya d’escacs sub-16, disputat a Salobreña (Granada) entre els dies 25 a 30 de juliol. Els participants van jugar 9 rondes de 90 minuts amb 30 segons d’increment per jugada pel sistema suís.

El del Catalonia-Joviat, que la setmana anterior ja havia disputat el campionat sub-14 aconseguint una bona 27a posició, va perllongar la seva estada en terres andaluses per jugar en l’exigent categoria sub-16, amb 182 inscrits, 33 d’ells amb l’ELO FIDE per sobre de 2000 punts.

Clotet Mas va tornar a fer un torneig sòlid, amb poques errades, però enfrontant-se a rivals de més edat i nivell. Al final va aconseguir 5 punts, fruit de 4 victòries, 2 taules i 3 derrotes. A banda de millorar el seu rànquing inicial, passant de la 87a a la 74a posició, el castellgalinenc va aconseguir una performance de 1834 punts i un guany de 52,80 punts d’ELO FIDE.

El campionat va ser pel valencià Diego Macías, que va acabar invicte amb 8 punts, seguit del canari Omar Oudeh amb 7,5 punts també invicte i l’andalús Alejandro Gómez amb 7, que es va jugar el títol a la darrera ronda amb Macías.

A partir del proper dimarts 2 d’agost Clotet prendrà part al XXXIè Obert Internacional d’Escacs de la Pobla de Lillet, que comptarà amb la presència de dos Grans Mestres, un Mestre Internacional i nou Mestres FIDE d’un total de 64 inscrits.

Crònica de Marc Clotet


@angelbc

Author: @angelbc

Deixa un comentari