CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS ON-LINE D’ESCACS ACTIUS

A manca de només una jornada l’equip A de l’Escacs Catalonia-Joviat manté les opcions d’acabar el campionat com a millor equip de Segona Divisió.

En la cinquena jornada, que va tenir lloc el passat diumenge 14 de març, el primer equip del club manresà va caure davant el Vila Olímpica “A”, que es va imposar en 3 dels 4 matxs disputats. Joan Mellado (IM) va liderar l’equip i va tornar a anotar un ple de victòries (4 de 4) que el refermen al capdavant de la classificació individual. Maurici Tarragó (MK) aconseguir una victòria i unes taules, Joan Ramon Menac (MK) una victòria i Ildefons Hernández no va poder sumar cap punt.

Gerard Espinoza participant de l’equip B

El resultat fa baixar el Catalonia-Joviat “A” a la 20a posició, si bé manté les opcions de fer un bon resultat entre els clubs de segona divisió: pel davant té el Vilafranca “A” a 3 punts, el Sant Feliu “A” a 1 punt i comparteix la tercera plaça amb el Tordera “A”. La propera –i darrera- jornada el rival serà el Montornès “A” de preferent, un rival a priori més assequible que els d’anteriors jornades, fet que haurien d’aprofitar els manresans per aconseguir un bon grapat de victòries i una plaça entre els millors de segona divisió.

El Catalonia-Joviat “B” va resoldre amb contundència l’enfrontament amb el Caldes de Montbui “A” de primera divisió: en el còmput de matxs els manresans van vèncer 3-1 i en el de punts 11,5-4,5. Victòria inapel·lable d’un equip equilibrat on tots els jugadors aporten: un inspirat Gerard Espinoza va sumar 3,5 punts, Marc Tarragó 3 punts i Ignasi Oliveres i Joan Pérez 2,5 punts cadascú. El resultat els fa escalar fins la 49a posició i el proper diumenge s’enfrontaran a la Rubinenca “A” de preferent, en un duel que es preveu igualat.

Crònica de Marc Clotet


@angelbc

Author: @angelbc

Deixa un comentari